duminică, 23 august 2009

cuplata sau single

Intrebare existentiala: cuplata sau single cum ii mai bine? Multe ne dorim sa il gasim pe Fat-frumos si sa traim o viata fericita, dar viata reala nu ii ca in filme. Pentru a gasi un tip de treaba mai trebuie sa mai si pupam niste "broscoi"( fara suparare baieti).

Cu totii avem perioade in care ne dorim sa fim single: sa nu dam socoteala la nime, sa mergem la cumparaturi ore in sir, sa cheltuim bani fara sa ne tina nime socoteala, sa mergem la o barfa cu prietenele sau de ce nu sa fim doar single. Si culmea ca asa ii viata toate astea ti le doresti cand esti cuplata. Nu zic k nu ti-ar place sa te tina cineva de mana, sa te stranga in brate noaptea cand ti frig si daca dimineata iti mai aduce si micul dejun la pat esti mai mult decat happy. Dar si asa ai momente cand vrei sa iesi si tu la agatat, sa te convingi k ink mai esti o tipa hot, k ink mai poti sucii mintile altor barbati.

Si daca esti single iti doresti pe cineva cu care sa imparti patul, sa te asculte cand ai nevoie sau ti-l doresti pe acel Fat-frumos. 

In concluzie barbatii is ca un drog : tot timpul vrei mai mult dar in doze limitate...sti tu cei prea mult strica...si daca iei o doza prea mare....

Vezi tu toti suntem oameni doar ca fiecare a luat-o pe alta cale: celor cuplati le dorim fericire...celor solo mult noroc la  gasirea jumatatii...dar intre timp sa ne mai si distram k vb aia:"o viata avem"

2 comentarii:

  1. "Dar si asa ai momente cand vrei sa iesi si tu la agatat, sa te convingi k ink mai esti o tipa hot, k ink mai poti sucii mintile altor barbati." asta o poti face si cand esti cuplat/a :), one night stand ain't that bad :D

    Si voi sunteti un drog: Odata ce il incerci vrei mai mult si in doze mai mari, daca te lasi pentru o perioada scurta dai in sevraj :))

    RăspundețiȘtergere
  2. tu draga, intotdeauna e mai bine cuplat, ai mai mult succes la sexul opus prin simplul fapt k oarecum esti ceva interzis :P

    RăspundețiȘtergere